Längtar till våren!

Idag blev det otippad vab och då hann jag göra klart första setet till våren! Älskar lime!! Dottern blev överförtjust och det är väl det bästa betyget man kan få då kan jag tycka!!
Nej, nu får det gärna bli vår för min del!!!

angry birds 2

Idag blev det ett par muddisar i stl 62! Tror tyget räcker till en mössa också :) vore inte det fantastiskt!

Angry birds

Detta tyg har jag haft hemma ett tag och bara väntat på att hitta en modell som jag vill sy det i. Denna sydde jag inatt :) Gissa om 5-åringen blev lycklig imorse! Nu ska jag bara sätta i en dragkedja (o vojne vojne)
Men, det var första gången jag gjorde en sån sprund och är väl hyffsat nöjd - absolut inte perfekt, men denna modell kommer jag nog göra fler gånger!
 

Sytt till mig själv!

För första gången har jag sytt till mig själv och vad roligt det var. Attans vad nöjd jag är! Jantelagen - släng dig i väggen :) Och ja, jag står på toastolen, men det var bäst ljus där :) Modellen är Onion 2035, en fin modell som är skuren under bysten och smickrande för figuren - även min där julen satt sina spår :)
 

Lite smått i stl 62

Oj, det var längesen jag lade in något - men det betyder inte att jag inte har sytt. Det har varit otroligt mycket att göra under december
 
Igår blev jag gammelmoster till en jättesöt tjej! Idag ska vi ner till BB och hälsa på!
 
Detta har jag gjort till henne. Första setet är jag nöjd med, men klänningen ser lite stor ut. Pyjamasen nedan är "pyjamasen from hell" Jag gillar inte dragkedja....
 

RSS 2.0